Általános szerződési feltételek

Olvassa el

Ez egy rendhagyó ÁSZF, melynek célja, hogy Ön valóban elolvassa (mivel köteles is erre a rendelés véglegesítése előtt:), és ne csak olvasás nélkül kipipálja. Ennek érdekében törekedtünk arra, hogy egyszerű, rövid, könnyen érthető és ne szájbarágós legyen.
Továbbá feltételeztünk Önről annyi világismeretet, hogy ismeri az olyan fogalmakat mint „weboldal”, „vásárló” stb., ezért ezekkel nem untatjuk.
Mivel ez a honlap tanulásmódszertannal foglalkozik, e szerződéssel fejlesztjük a lényeglátását is, ezt megkönnyítendő, a nem olyan izgalmas részeket fekete betűsre hagytuk. Továbbá tudatában vagyunk annak, hogy az ilyen szerződésszöveg nagyban motiválja Önt a gyorsolvasás alkalmazására.

A közöttünk létrejövő szerződés tartalmát – a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett – a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozzák meg. Ennek megfelelően tartalmazza a jelen ÁSZF az Önt és bennünket illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, a teljesítési határidőket, a szállítási és fizetési feltételeket.

Részleges érvénytelenség

A fenti célok miatt leszögezzük:
Ha az ÁSZF valamely pontja jogilag hiányos vagy hatálytalan, attól még a szerződés további pontjai érvényben maradnak és a hatálytalan vagy hibás rész helyett a vonatkozó jogszabályok rendelkezései alkalmazandóak.

Copyright- Szerzői jogvédelem

A forgalmazott könyvek a szerző szellemi magántulajdonát képezik.
Ezek ingyenes online megosztó felületre feltöltése jogsértő, valamint továbbértékesítése vagy terjesztése is. Jelen ÁSZF elfogadásával ezt Ön tudomásul veszi.

A tanuljhatekonyan.hu oldalon található szövegek, cikkek és videóanyagok a tanuljhatekonyan.hu szellemi tulajdonát képezik, melyekre kiterjed a szerzői jogvédelem.
A Honlapon található tartalmak másolása, terjesztése, más online felületen való nyilvánosságra hozatala, felhasználása kizárólag a tanuljhatekonyan.hu előzetes hozzájárulása esetén lehetséges. Érdeklődni: Szőke Sarolta E-mail: tanuljhatekonyan.hu@gmail.com
A szellemi tulajdonjogok megsértése esetén a szerző és működtető jogosult bírósághoz fordulni, és a jogsértésből eredő igényeit polgári és büntető eljárásban kikényszeríteni.

E-számlázás

Ön a jelen ÁSZF elfogadásával belegyezését adja az elektronikus számla alkalmazásához. (A 2007. évi CXXVII. törvény 175. §. szerint elektromos számlát alkalmazunk.)

Árak

Az árak forintban értendők. Az Eladó az árakat módosítsa. A módosítás nem terjed ki a már beérkezett rendelésekre.

Termékek

A weboldalon csak virtuális termékeket, e-bookat forgalmazunk.

A termékek tartalmi tájékoztatása

A honlapon megvásárolható e-bookok bemutató oldalán rendelés előtt tájékozódhat azok lényeges tulajdonságairól (tartalom, felépítés). Ha még nem tette volna meg: KÖNYVEIM

Felelősség a megadott adatok valóságáért

Önnek a megrendelés során a véglegesítése előtt lehetősége van a bevitt adatok módosítására
Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön felelőssége, hogy a megadott adatai pontosan legyenek, hiszen az ez alapján készül a számla.

A Vásárlás menete

A vásárlás nem regisztrációhoz kötött.

Rendelés

Rendelési űrlap kitöltésével történik.

A Termék kiválasztása

A honlapon szereplő terméket a rendelési űrlapon a megfelelő rubrika kipipálásával választhatja ki.

Vásárlói adatok megadása

Mivel e-termékez kap e-mailen, csak a számlázási adatokra van szükségünk.

A rendelés áttekintése

Mivel ez csak egy „mezei” űrlap, ha több tételt rendel, azok árát NEM ADJA ÖSSZE!
Ez Önre vár. Ha ezzel nem akar foglalkozni kérem várja meg a díjbekérő megérkezését.

A rendelés véglegesítése

Rendelési űrlap elküldésével véglegesíti a rendelését.

Fizetési mód: banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján rendezheti.
Az átutaláshoz szükséges adatokat az űrlap beküldése utáni automatikus e-mailben megkapja.

Rendelés feldolgozása, a szerződés létrejötte

Önnek bármilyen időpontban lehetősége van a megrendelés leadására. Az Eladó legkésőbb az Ön ajánlatának elküldését követő munkanap során e-mail útján visszaigazolja az Ön ajánlatát.  A szerződés akkor jön létre, amikor az Eladó által küldött visszaigazoló email az Ön számára a levelezőrendszerében hozzáférhetővé válik.

Teljesítési határidő

A rendelés visszaigazolásától számított 1 munkanap. Kivételt képezhet nyári szünet, de az Eladó akkor is vállalja, hogy 5 napon belül teljesíti a rendelést

Külföldre történő értékesítés

Az Eladó nem különbözteti meg a Honlap használatával Magyarország területén és az azon kívül az Európai Unió területén belüli Vásárlókat.